Happy Dog trotse partner van Cyclocross Rucphen bij Wereldbeker Cyclocross

Happy Dog trotse partner van Cyclocross Rucphen bij Wereldbeker Cyclocross

Cyclocross Rucphen en Happy Dog tekenden 27 augustus een partnerovereenkomst voor een succesvolle UCI Cyclo-cross Worldcup Rucphen op 18 december 2021, waar de absolute wereldtop aan de start verschijnt. De wedstrijden voor de dames elite en heren elite zullen ook rechtstreeks op tv worden uitgezonden.

Natuurlijke diervoeding maakt topprestaties mogelijk

Happy Dog biedt natuurlijke voeding voor de hond. Voor elk ras, voor elke behoefte en voor elke leeftijd; van puppy tot senior. De hoogwaardige hondenvoeding wordt in het Duitse Wehringen geproduceerd; het familiebedrijf Interquell kan bogen op decennialange ervaring en levert aan meer dan 70 landen wereldwijd. In Nederland en België is Diervoeding Tak – eveneens een familiebedrijf – uit Roosendaal verantwoordelijk voor de distributie. Arian Tak, importeur Happy Dog in Nederland en België: “Gezondheid komt van binnenuit en maakt topprestaties mogelijk. Dat weten we bij Happy Dog als geen ander. Happy Dog is voer voor kampioenen, dat laten we met deze samenwerking zien. Bovendien dragen we als wielerliefhebbers de wielersport een warm hart toe.”

Kees Kools, voorzitter van de Cyclocross Rucphen, is erg blij met Happy Dog als partner: “Happy Dog is een schitterend voorbeeld van hoe je als bedrijf je maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Happy Dog draagt bij aan talrijke initiatieven en projecten, die belangrijk zijn voor mens en dier. Zo doneert het bedrijf een deel van elke verkochte zak Sensible Africa aan SOS Kinderdorpen in Afrika. De teller staat al op 1,8 miljoen euro. Ook laten ze zien hoe je iets terug kunt geven aan de natuur door CO2 te compenseren met nieuwe natuuraanleg. Happy Dog en de Cyclocross Rucphen kijken reikhalzend uit naar 18 december!”

Op de foto kijkt Bobbie Traksel, ambassadeur van de wereldbeker in Rucphen en o.a. bekend als commentator bij wielerwedsstrijden op Eurosport, toe terwijl Arian Tak de partnerovereenkomst ondertekent.

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second