De Cyclocross Rucphen bereidt een speciale editie van de jaarlijkse cyclocross voor

De Cyclocross Rucphen bereidt een speciale editie van de jaarlijkse cyclocross voor

De Stichting Wielerpromotion Rucphen is de voorbereidingen gestart om op zondag 17 januari a.s. haar jaarlijkse internationale cyclocross te houden. Door de hele COVID-19 pandemie is het onmogelijk de wedstrijd in de normale opzet door te laten gaan. De Cyclocross Rucphen heeft er daarom voor gekozen om een wedstrijd te organiseren zonder publiek die rechtstreeks uitgezonden zal worden op Eurosport. De Cyclocross Rucphen vindt continuïteit heel belangrijk en wil na de erg geslaagde Nederlandse Kampioenschappen op 11 en 12 januari van dit jaar de positieve sfeer vasthouden.

Het breed toegankelijk maken voor het publiek is altijd erg belangrijk. Dat dit nu in deze tijd niet kan, wil de organisatie goedmaken door de rechtstreekse TV uitzending. Het programma is ook veel beperkter dan voorgaande jaren. Er worden alleen wedstrijden georganiseerd voor Heren Elite/beloften en dames Elite/beloften. Het parcours wordt volledig ingericht binnen de hekken van de Multifunctionele Sportaccomodatie van de gemeente Rucphen aan de Baanvelden, waardoor het terrein meteen ook volledig afgesloten is.

Om de wedstrijd door te kunnen laten gaan moeten de maatregelen in verband met het COVID-19 virus nog wel wat minder streng worden en teruggaan naar de situatie van enkele weken geleden. De organisatie hoopt dan ook dat dit het geval zal zijn. Als de maatregelen zo streng blijven als momenteel of mogelijk nog strenger worden voor 17 januari, dan kan de organisatie niet anders dan voor deze editie de handdoek in de ring gooien.

Mocht u met uw bedrijf in verband met de rechtstreekse tv-uitzending interesse hebben om reclame te voeren langs het parcours dan kunt u contact met ons opnemen via info@cyclocrossrucphen.nl

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second