Nog maar een paar weken

Nog maar een paar weken

Van alle kanten is te zien dat het parcours waar op 11 en 12 januari de Nederlandse Kampioenschappen Veldrijden worden verreden, er al heel strak bij ligt. Onze parcoursbouwers hebben met veel enthousiasme hard gewerkt en we liggen ruim op schema.
De ervaring leert wel dat de laatste dagen er toch nog veel werk gedaan moet worden. Maar we zien alles met vertrouwen tegemoet.
Dat we al zover zijn is ook te danken aan de medewerking van onze sponsoren zoals ESS Scaffolding die ons weer van prachtige bruggen voorziet, zoals de Krom en Gebr. Nouws die ons een stevige hand helpen als er zware materialen nodig zijn of gelost dan wel verplaatst moeten worden. En we hebben natuurlijk de Gator van Marijn van Dijk weer in bruikleen en dit jaar ook de Pitbull van Peecon / Klep. Wat is het geweldig dat we door zoveel mensen geholpen worden.
Onze partners zijn ook druk in de weer om de onderdelen die ze als onderdeel van hun sponsorovereenkomst geadopteerd hebben in te richten, zoals de Krom die dat bij de carrousel doet.

De organisatie wenst iedereen fijne kerstdagen toe en een goede jaarwisseling. Iedereen kan een paar dagen van de rust genieten om er daarna weer met volle energie tegenaan te gaan om van het NK een geweldig evenement te maken.

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second