Rabobank en Cyclocross Rucphen sluiten sponsorovereenkomst in verband met NK Veldrijden

Rabobank en Cyclocross Rucphen sluiten sponsorovereenkomst in verband met NK Veldrijden

Ron Roovers, directeur Bedrijven van Rabobank De Zuidelijke Baronie, en Kees Kools, voorzitter van Wielerpromotion Rucphen, ondertekenen de sponsorovereenkomst. (Foto: Corine Roks)

RUCPHEN – Rabobank De Zuidelijke Baronie en de Stichting Wielerpromotion Rucphen hebben maandagmiddag een sponsorovereenkomst getekend in verband met de Nederlandse Kampioenschappen Veldrijden die op 11 en 12 januari 2020 zullen plaatsvinden in Rucphen.

Zoals bekend mag de Stichting Wielerpromotion Rucphen, na acht keer een Internationale Cyclocross Rucphen georganiseerd te hebben, in 2020 van de KNWU de Nederlandse Kampioenschappen Veldrijden organiseren.

Gratis toegankelijk

Zowel de organisatie als de KNWU hechten eraan om de kampioenschappen gratis toegankelijk voor het publiek te houden. Op deze manier zijn zoveel mogelijk mensen in staat de wedstrijden te bezoeken, om zo de bekende Nederlandse renners en rensters van nabij te kunnen aanschouwen.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend kan de organisatie niet zonder de steun van veel sponsoren. Gelukkig zijn er veel trouwe sponsoren waar elk jaar een beroep op gedaan kan worden. Een belangrijke sponsor daarbij is Rabobank De Zuidelijke Baronie. Ook deze keer is Rabobank bereid voor een belangrijke ondersteuning te zorgen.

Cruciale rol

Rabobank heeft als missie ‘Growing a better world together’ (er samen een betere wereld van maken). Vanuit deze missie komt de sponsorstrategie van Rabobank voort, waarbinnen de sponsorovereenkomst met Wielerpromotion Rucphen past. Rabobank is ervan overtuigd dat verenigingen in sport en cultuur en in dit geval specifiek Wielerpromotion Rucphen een cruciale rol spelen in de lokale leefomgeving.

Leidend

Partijen streven door deze overeenkomst ernaar om Wielerpromotion Rucphen ook die rol nu en in de toekomst te laten blijven vervullen. De ambities van Wielerpromotion Rucphen op het gebied van bijvoorbeeld bestuur, financiën, gezondheid, respect, duurzaamheid en de maatschappelijke rol, zijn leidend voor de ondersteuning van de Rabobank. Wielerpromotion Rucphen is erg blij met de steun die ze van Rabobank ontvangt en ziet dit als een blijk van vertrouwen dat de afgelopen jaren tussen partijen is ontstaan.

(Bron: Internetbode/Rucphense Bode. Door Addo Sprangers dinsdag 18 juni 2019)

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second