Nederlands Kampioenschap veldrijden op 11 en 12 januari 2020 in Rucphen

Nederlands Kampioenschap veldrijden op 11 en 12 januari 2020 in Rucphen

RUCPHEN – Het Nederlands Kampioenschap veldrijden vindt plaats op zaterdag 11 januari en zondag 12 januari 2020 in Rucphen. De organisatie is in handen van Stichting Wielerpromotion Rucphen, in samenwerking met de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU). Beide partijen ondertekenden vrijdagochtend de overeenkomst voor het organiseren van het wielerevenement.

Dat gebeurde in het gemeentehuis van Rucphen aan de Binnentuin. Hiermee zijn de voorbereidingen op de Nederlandse Kampioenschappen, waarmee al langzaam maar zeker was begonnen, nu officieel van start gegaan. De overeenkomst tussen de KNWU en de Stichting Wielerpromotion Rucphen legt de wederzijdse afspraken vast. Deze afspraken moeten ervoor zorgen dat het Nederlands Kampioenschap veldrijden straks vlekkeloos verloopt, zowel voor deelnemers als voor publiek.

Vertrouwen

De KNWU meldt daar alle vertrouwen in te hebben. Stichting Wielerpromotion Rucphen organiseert al jaren de Internationale Cyclocross Rucphen, welke dit jaar in januari voor de achtste keer plaatsvond. Omgekeerd ziet ook Stichting Wielerpromotion Rucphen ziet de organisatie van het Nederlands Kampioenschap veldrijden met vertrouwen tegemoet. De grote groep vrijwilligers waarop zij een beroep op kan doen is vanwege haar werkzaamheden rond onder meer de Internationale Cyclocross Rucphen gepokt en gemazeld in het perfect laten verlopen van een groot wielerevenement.

Trots

Kees Kools, voorzitter van de Stichting Wielerpromotion Rucphen, noemt het mogen organiseren van de Nederlandse Kampioenschappen ‘een beloning voor ons en de vrijwilligers voor de inzet de laatste jaren’. Hij meldt dat alle vrijwilligers er trots op zijn een bijdrage te mogen leveren aan het evenement. “Zij zullen zich absoluut voor de volle honderd procent inzetten om van de Nederlandse Kampioenschappen een succes te maken”, aldus Kools. Gemeente Rucphen is trots dat het Nederlands Kampioenschap veldrijden binnen de gemeentegrenzen gaat plaatsvinden. Volgens sportwethouder Martien de Bruijn benadrukt het nogmaals de naam van Rucphen als wielergemeente in West-Brabant.

(Bron: de Internetbode regio Rucphen)

https://www.internetbode.nl/regio/rucphen/algemeen-nieuws/283702/nederlands-kampioenschap-veldrijden-op-11-en-12-januari-2020-in-rucphen

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second