Het parcours voor de Internationale Cyclocross Rucphen ligt er prachtig bij

Het parcours voor de Internationale Cyclocross Rucphen ligt er prachtig bij

Afgelopen weken is er door een grote groep vrijwilligers hard gewerkt aan het parcours in Rucphen. Op bijgaande foto’s, die vanmiddag door Martijn de Krom met een drone zijn gemaakt, is te zien hoe strak alles erbij ligt en hoever het al klaar is. Volgende week moet de finishstraat nog ingericht worden door dranghekken te plaatsen, de start en finishboog, ect. Verder moeten de tenten geplaatst worden voor het publiek en de VIP’s. De bebording richting parcours en op het sportcomplex zelf, etc. moet nog aangebracht worden, nog meer spandoeken moeten er gehangen worden, parkeerterreinen moeten worden ingericht en bereikbaar gemaakt etc. Maar buiten de finishstraat is het parcours klaar; er zijn 2 bruggen geplaatst en het platform midden in het parcours voor het publiek is ook weer terug. Vanaf dit podium heeft men een prachtig zicht over het gehele parcours en kan men de deelnemers overal volgen. Het plaatsen van de bruggen en het platform was mogelijk door onze sponsor ESS Scaffolding uit Roosendaal; een industriële steigerbouwer. Het parcours lijkt erg veel op dat van vorige editie. Al is er nu 1 extra brug geplaatst en is er een stukje strand langs de waterput in het parcours opgenomen wat mogelijk is doordat het water in de put afgelopen zomer behoorlijk is gedaald.

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second