Er heeft een recordaantal deelnemers ingeschreven

Er heeft een recordaantal deelnemers ingeschreven

Er hebben zich voor de verschillende wedstrijden meer dan 300 deelnemers ingeschreven. Dit is erg veel voor een vergelijkbare wedstrijd en de organisatie is er dan ook erg trots op. De vrijwilligers hebben zeker niet voor niets gewerkt en de deelnemers zullen met grote groepen van start gaan in de verschillende categorieën. De eerste wedstrijd voor de masters 40+ start om 9.30 uur.

Bij de dames elite/beloften is een spannende strijd te verwachten tussen Magalie Rochette (Canadees en Panamerikaans kampioene), Helen Wyman , Inge van der Heijden, Manon Bakker, Geerte Hoeke,  Veerle Goossens en Monique van der Ree als rijdster uit de streek. Bij de heren elite /beloften zal de strijd vooral gaan tussen Lars van der Haar , Joris Nieuwenhuis, Jim Aernouts, Thijs Aerts, Curtis White en Steven Hyde (Amerikaans nummer 1 en 2), Marek Konwa (kampioen van Polen), Ryan Kamp (beloftekampioen ) en de lokale favoriet Stan Godrie.

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second