Nieuwe sponsor voor Cyclocross Rucphen

Nieuwe sponsor voor Cyclocross Rucphen

Barry van de Luijtgaarden en Kees Kools ondertekenen de overeenkomst. (Foto: cyclocross rucphen)

RUCPHEN – De Cyclocross Rucphen zal voor de achtste keer worden georganiseerd op zaterdag 26 januari 2019. Er wordt gereden om de Grote Prijs JANSEN & van de LUIJTGAARDEN ADVOCATEN.

De afgelopen 5 edities is de MJ Oomengroep als naamsponsor aan de Cyclocross verbonden geweest. Nadat dit bedrijf aan het bestuur van de Cyclocross eerder heeft aangegeven haar sponsoring anders in te willen vullen, is de organisatie op zoek gegaan naar een nieuwe partner die haar naam wil verbinden aan de Cyclocross Rucphen.
De voorzitter van de Cyclocross Rucphen, Kees Kools, is erg blij met deze prominente sponsor.

Naamsponsor
Er is een tweejarige overeenkomst gesloten tussen partijen wat betekent dat JANSEN & van de LUIJTGAARDEN ADVOCATEN ook naamsponsor is tijdens de Nederlandse Kampioenschappen die in 2020 in Rucphen zullen worden georganiseerd.

Samenwerking
Barry van de Luijtgaarden; eigenaar van het advocatenkantoor geeft aan veel vertrouwen te hebben in de samenwerking met de Cyclocross de komende twee jaar.
JANSEN & van de LUIJTGAARDEN ADVOCATEN is met haar kantoor gevestigd in Roosendaal aan Bovendonk op nummer 11a.

De Cyclocross Rucphen is de MJ Oomen Groep uit Sprundel erg dankbaar voor het gestelde vertrouwen de afgelopen 5 jaar en voor de verdere samenwerking waarvan nog steeds sprake is.

(Bron: De Rucphense Bode)

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second