U bent a.s. zaterdag van harte welkom in Rucphen

U bent a.s. zaterdag van harte welkom in Rucphen

De organisatie is er klaar voor om u goed te ontvangen. Zo de weersverwachtingen voor a.s. zaterdag tot nu toe zijn, belooft het een mooie dag te worden; droog, niet te koud en af en toe een zonnetje. Laten we hopen dat de weersverwachtingen uit zullen komen.
Met een recordaantal deelnemers hopen we dat u veel spannende wedstrijden voorgeschoteld zult krijgen op ons circuit wat de nodige techniek van de deelnemers vereist. Voor zover u nog niet eerder bij ons bent geweest, is het goed om te weten dat u nagenoeg van overal waar u staat de renners en rensters over het gehele parcours kunt volgen. Er zullen ook nog ledschermen staan die u daarbij helpen.

De toegang is gratis en het parkeren is ook gratis.

Wij vragen u beleefd de aanwijzingen van de verkeersregelaars van TechnoTrafficControl goed op te volgen. Dan komt u vanzelf op het parcours. Wij wensen u een aangename wedstrijddag toe. Er is een publiekstent en er staat een friteswagen van onze cateraar de Bolle Buiken waar u kunt genieten van een natje en een droogje. Hebt u nog niet eerder een cyclocross bezocht kom dan eens kijken naar deze mooie sport.
De eerste wedstrijden starten om 10.00 uur.

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second