De voorbereidingen op de cross van a.s. zaterdag verlopen voorspoedig

De voorbereidingen op de cross van a.s. zaterdag verlopen voorspoedig

Als je nu op de locatie van de Cyclocross komt, is het een drukte van jewelste. De laatste hand wordt gelegd aan de opbouw van het parcours. Ook de grote tenten zijn al duidelijk zichtbaar in het veld op de nieuwe locatie. Komende dagen zal alles afgewerkt worden. Ondertussen wordt het parcours al uitgebreid verkend door deelnemers van a.s. zaterdag. Gisteren was o.a. Thalita de Jong rondjes aan het rijden om het parcours beter te leren kennen. En dan komen er ook nog de laatste aanmeldingen voor de wedstrijd binnen. Zo is gisteren Gianni Vermeersch aan de startlijst toegevoegd. Deze Belg is dit seizoen een vaste waarde bij de Belgische wedstrijden. De organisatie is blij om Gianni aan het vertrek te hebben

.

 

 

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second