Werkzaamheden gestart

Werkzaamheden gestart

De werkzaamheden voor het in gereedheid brengen van het parcours voor de Cyclocross Rucphen 2018 zijn gestart. Afgelopen maanden is het parcours voor de cyclocross 2018 uitgetekend door Piet en Camiel van de Bergh.

Op 10 november j.l. is er daadwerkelijk begonnen met de werkzaamheden in het veld en is het gebied rondom de vijver gemaaid. Vanaf maandag 15 november is de groep vrijwilligers van de Cyclocross dagelijks aan het werk om ervoor te zorgen dat op zaterdag 27 januari a.s. het parcours er keurig netjes bij ligt.

Er wordt gewerkt volgens een draaiboek dat door Piet van den Bergh de afgelopen jaren is opgesteld en waarin per dag is opgenomen welke activiteiten er verricht moeten worden. Als ten gevolge van het weer er echt niet gewerkt kan worden, wordt meteen besproken hoe de verloren tijd in te halen om er op die manier zeker van te zijn dat het parcours op tijd klaar is.
Maar het moet wel erg slecht weer zijn om de vrijwilligers binnen te houden.

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second