Voor het eerst G-renners aan de start tijdens Cyclocross Rucphen 2018

Voor het eerst G-renners aan de start tijdens Cyclocross Rucphen 2018

De opzet van ons evenement blijft in 2018 in grote lijnen ongewijzigd. We hebben er wel voor gekozen om de zondag, waarop wedstrijden voor jeugd en recreanten werden gehouden, te laten vervallen. Om onze maatschappelijke betrokkenheid toch kenbaar te maken, hebben we in het wedstrijdprogramma op zaterdag een wedstrijd voor G-renners opgenomen, mensen met een lichte tot zwaardere verstandelijke beperking.
De gehandicaptensport verdient een vaste plaats op het programma van alle sportevenementen.

Iedereen die deel wil nemen aan deze wedstrijd kan zichzelf, of met behulp van een begeleider, inschrijven via de website van de KNWU of via de mail van de cyclocross; info@cyclocrossrucphen.nl

De wedstrijd voor de G renners gaat op zaterdag 27 januari 2018 van start om 12.00 uur en er zal ongeveer 30 minuten gefietst worden. Voor de G renners rijden de junioren en nieuwelingen en na de G renners starten de elite dames.

Het volledige programma is te vinden elders op onze website.

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second