Cyclocross Rucphen zet zich in voor goed doel

Cyclocross Rucphen zet zich in voor goed doel

De Cyclocross Rucphen zal zich tijdens het evenement op 27 januari 2018 naast het organiseren van de cyclocross wedstrijden ook nog inspannen om geld in te zamelen voor een goed doel. Het goede doel is de Ronald Moerings Foundation. Ronald Moerings; eigenaar van R.Moerings BV waterplantenkwekerij kwam eind 2015 jammerlijk om het leven bij een verkeersongeluk.
Ronald was voor de Cyclocross Rucphen een belangrijke sponsor die door zijn enthousiasme andere bedrijven wist te motiveren om ook sponsor te worden. Zijn enthousiasme was ook voor de organisatie van de Cyclocross zelf erg inspirerend.

In 2014 is Ronald gestart met het inzamelen van geld voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation die zich inzet om onderzoek te bekostigen door het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis in de strijd tegen kanker. Hij vond een aantal bedrijven bereid met hem mee te doen en na zijn overlijden is deze groep bedrijven omgedoopt tot Ronald Moerings Foundation.
Om de inspiratie die Ronald de Cyclocross Rucphen gaf niet te vergeten, is voor dit goede doel gekozen.
De Cyclocross Rucphen hoopt tijdens het evenement bedrijven te interesseren om lid te worden van de Ronald Moerings Foundation maar men hoopt daarnaast geld in te kunnen zamelen wat ten goede zal komen van de Foundation.

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second