Cateraar De Bolle Buiken BV wordt partner van Cyclocross Rucphen.

Cateraar De Bolle Buiken BV wordt partner van Cyclocross Rucphen.

Cateraar De Bolle Buiken uit Wernhout en de Cyclocross Rucphen hebben besloten voor de komende 4 jaar een partnership overeenkomst af te sluiten.

De Bolle Buiken hebben de afgelopen 4 jaar al de catering verzorgd tijdens de Cyclocross Rucphen die door de Stichting Wielerpromotion Rucphen wordt georganiseerd. Zowel de Bolle Buiken als de Cyclocross hebben de afgelopen jaren flinke stappen in een verdere ontwikkeling gezet. Dat de Bolle Buiken nu partner wordt van de Cyclocross, toont volgens Kees Kools, voorzitter van de Stichting Wielerpromotion Rucphen aan dat beide partijen een absoluut vertrouwen in elkaar hebben en bereid zijn samen het evenement naar een nog hoger niveau te tillen. De eigenaren van de Bolle Buiken, Kees en Arian Oostvogels, beamen dit. De overeenkomst was al gesloten voordat bekend werd dat de Cyclocross Rucphen over 3 jaar de Nederlands Kampioenschappen mag organiseren. Maar dit feit vormt voor beide partijen nog eens een extra uitdaging.

De Cyclocross Rucphen ziet in de Bolle Buiken de geschikte partij om sponsoren met hun gasten een topdag te bezorgen. De organisatie kan niet zonder die sponsoren om het evenement mogelijk te maken en daarom is de hele entourage die de sponsoren geboden wordt zo belangrijk.

De Bolle Buiken ziet het evenement als een prima gelegenheid om de speciale gasten te laten zien waartoe men in staat is en men benut daarom het evenement ook om het zakelijke netwerk uit te kunnen breiden.
Als onderdeel van de overeenkomst is afgesproken dat de Bolle Buiken enkele regionale renners aan de start brengt.

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second