Beste sportvriend,

Beste sportvriend,

Nieuws verspreidt zich snel, of het nu goed nieuws of slecht nieuws is maakt niet uit. Wij willen u informeren over slecht nieuws maar ook weer over goed nieuws.
Het slechte nieuws is dat bij de UCI Cyclocross-cross World Cup Rucphen op 18 december geen toeschouwers aanwezig mogen zijn. De Nederlandse regering heeft besloten om de maatregel om geen toeschouwers bij sportwedstrijden toe te laten, in elk geval verlengd tot en met 18 december 2021. Heel erg jammer, we waren er klaar voor om veel sportliefhebbers welkom te heten in Rucphen. We hebben een geweldig deelnemersveld. Maar u krijgt helaas geen toegang tot het parcours.

Maar gelukkig hebben we kunnen besluiten om de mooie wedstrijden wel door te laten gaan. Ze zullen rechtstreeks uitgezonden worden op TV, zodat u thuis van de strijd tussen de dames en daarna de heren kunt genieten.
Gelukkig is het werk dat onze vrijwilligers aan de aanleg van het parcours besteed hebben, niet tevergeefs, zoals dat afgelopen voorjaar nog wel het geval was. Gelukkig kunnen we laten zien waartoe we als organisatie in staat zijn. Gelukkig kunnen we ook de wedstrijden voor nieuwelingen en junioren door laten gaan en gelukkig kunnen we Rucphen weer op een mooie manier op de kaart zetten.
We hopen dat er sprake zal zijn van mooie wedstrijden met hoge kijkcijfers. Hopelijk kunt u er thuis ook van genieten.

Voor de deelnemers zal op korte termijn nog nadere informatie op onze site worden geplaatst.

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second