BrabantSport steunt organisatie Wereldbeker Cyclocross Rucphen

BrabantSport steunt organisatie Wereldbeker Cyclocross Rucphen

De Stichting Wielerpromotion Rucphen en BrabantSport maken bekend dat ze overeenstemming hebben bereikt over ondersteuning door BrabantSport van de UCI Cyclo-cross World Cup in Rucphen die op zaterdag 18 december a.s. plaatsvindt.

Kees Kools, voorzitter van de organisatie is erg blij met de ondersteuning door BrabantSport. Hij ziet dit ook als een blijk van erkenning voor wat er door de Cyclocross Rucphen de afgelopen jaren is bereikt. “Dit stimuleert ons om van het evenement een groot succes te maken, zowel voor de deelnemers als voor de toeschouwers”
Michel Reinders, directeur BrabantSport: “We zijn trots dat dit evenement dit jaar de wereldbekerstatus heeft en daarmee Brabant internationaal op de kaart zet! We kijken uit naar december.”

De voorbereidingen voor de wedstrijd om de Wereldbeker verlopen voorspoedig. De eerste werkzaamheden buiten, om het parcours geschikt te maken voor de aanleg, hebben al plaatsgevonden en de organisatie hoopt op korte termijn met de online ticketverkoop te kunnen starten.

Over BrabantSport
BrabantSport is een initiatief van de provincie Noord-Brabant dat erop gericht is om Brabant sterker te maken door sport. Want een provincie met sport is sterker dan een provincie zonder sport. BrabantSport wil in de regio het allerbeste sportklimaat van Nederland tot stand brengen. Dat doet men voor alle Brabanders, met steun van overheden, kennisinstellingen en sportbonden. Maar ook met hulp van het Brabantse bedrijfsleven en Brabantse topsporters uit Team BrabantSport omdat iedereen samen het belang van sport ziet.


BrabantSport ondersteunt topsportevenementen van internationale allure maar investeert ook in talentontwikkeling en zoekt naar innovatie in de sport met de bedoeling om iedereen, met of zonder beperking, te laten sporten met de middelen die voor de sportbeoefenaar het meest geschikt zijn. Dat alles moet ertoe bijdragen dat Brabant een gezonde provincie is en blijft, waar het prettig wonen, leven en werken is. Sport is daarbij een belangrijke bouwsteen. 


#BRABANTSTERKERDOORSPORT
www.brabantsport.nl

Afbeelding met boom, buiten, gras, persoonAutomatisch gegenereerde beschrijving

Foto: JvT fotografie

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second