BHV Expo Groep wordt partner van de Wereldbeker Cyclocross Rucphen

BHV Expo Groep wordt partner van de Wereldbeker Cyclocross Rucphen

BHV Expo Groep en Cyclocross Rucphen tekenden op 23 september 2021 een partnerovereenkomst in verband met de UCI Cyclo-cross World Cup Rucphen, die op 18 december zal plaatsvinden. BHV Expo zal tijdens het evenement voor de bouw van alle benodigde tenten zorgdragen. Het bedrijf uit Wernhout is toonaangevend op het gebied van tentenbouw ten behoeve van expo’s en grote evenementen. Louis Havermans, eigenaar-directeur, is blij met de kans om zo dicht bij huis te kunnen laten zien wat voor mogelijkheden BHV Expo op het gebied van tentenbouw heeft en hij is graag bereid de Cyclocross Rucphen te helpen met de organisatie.

Kees Kools, voorzitter van Cyclocross Rucphen is erg in zijn nopjes met deze partner. Hoewel de organisatie primair gericht is op het organiseren van een wereldbeker cyclocross, is het ook erg belangrijk dat sponsoren en bezoekers gebruik kunnen maken van goede faciliteiten. Deze dragen zondermeer bij aan het slagen van een evenement. “We willen graag stappen maken in kwaliteit. BHV Expo Groep draagt daar zeker aan bij. We hebben niet voor niets BHV Expo Groep benaderd om ons te helpen die kwaliteitsimpuls te geven. Onze VIP’s gaan zichtbaar merken dat we naar een hoger niveau gaan”, aldus Kools.

BHV Expo en Cyclocross Rucphen zullen ervoor zorgen dat het de bezoeker van het evenement aan niets zal ontbreken en dat er optimaal genoten kan worden van een super evenement.

Aftellen tot


00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second